VAPAAEHTOISEKSI

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö seurakunnassa? Haluatko joskus auttaa tai tukea lähimmäistäsi? Haluatko olla mukana järjestämässä kahvituksia? Onko sinulla jokin oma osaamisalue, jonka voisit tarjota yhteiseen käyttöön?

 

Tässä muutamia esimerkkejä vapaaehtoistyön tarpeesta:

 

- Vierailut jonkun vanhuksen tai yksinäisen luona: keskustelu, lehtien tai kirjojen lukeminen, mahdollisesti ulkoiluttaminen. Voit itse päättää, kuinka usein ja kuinka paljon aikaa tähän voit käyttää.

- Kahvitusten järjestäminen erilaisissa tilaisuuksissa. Diakonia-, lähetys- sekä aikuistyö tarvitsee tilaisuuksiin kahvinkeittäjiä, kahvinkaatajia, leipojia tms.

- Kirpputorilla tarvitaan henkilöitä tavaroiden lajitteluun, vaatteiden korjaamiseen tai myyntityöhön.

- Jumalanpalveluksissa tarvitaan kolehdin kantajia ja Raamatun tekstien lukijoita

- kerhonohjaajaksi tai pyhäkoulun opettajaksi

- Kesällä Säkniemessä tarvitaan saunan lämmittäjiä

- Mitä muita taitoja sinä voisit tarjota yhteiseen käyttöön?

 

Voit ilmoittautua resurssipankkiin siten, että vapaaehtoisia kutsutaan tarpeen mukaan niihin tehtäviin, jotka heitä kiinnostavat. Monet tehtävät voivat olla kertaluonteisia, eivätkä vaadi jatkuvaa sitoutumista. Toiminnasta vastaava työntekijä tai vapaaehtoinen ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

 

Ole hyvä ja täytä ilmoittautumislomake. Lisätietoja-kohtaan voit kirjoittaa, minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olet kiinnostunut ja miten haluat, että sinuun otetaan yhteyttä.

Lomakkeen tietoja ei anneta ulkopuolisille. Ilmoittautumisen voi perua milloin haluaa.

 

ILMOITTAUTUMINEN VAPAAEHTOISEKSI


Alla olevaan kenttään on kirjoitettava tarkistusnumero ennenkuin lomake lähetetään eteenpäin. Kirjoita kenttään kolme kakkosta.