Tervetuloa Savitaipaleen seurakunnan musiikkityön sivuille!

Musiikkia kaikille seurakuntalaisille

”Kiitos Jumalallemme soikoon sydämestämme virsin, lauluin, psalttarein, harpuin, huiluin, kantelein.”

Musiikki on aina kuulunut kristillisen seurakunnan elämään ja on keskeinen osa seurakunnan julistustyötä, opetusta, jumalanpalveluselämää ja muuta toimintaa. Seurakunnan musiikkityö pyrkii tavoittamaan laajasti kaikkia seurakuntalaisia. Seurakunnan musiikkityö on yhtä aikaa julistusta, palvelua, rukousta ja elämyksiä. Musiikki ja laulaminen lisää iloa ja tuo lohdutusta suruun, saamme siitä voimaa elämäämme.

Savitaipaleen seurakunnassa musiikki on keskeisellä paikalla jumalanpalveluksissa, tapahtumissa ja kirkollisissa toimituksissa. Sen lisäksi järjestämme konsertteja ja muita musiikkitilaisuuksia.

Kanttori

Savitaipaleen seurakunnassa toimii yksi kanttori, joka vastaa musiikkityön suunnittelusta ja toteutuksesta. Kanttorin apuna toimii suuri joukko vapaaehtoisia, jotka ovat mukana seurakunnan elämässä soitto- ja laulutaidoillaan.

Nuorten musiikki

Rippikoulutaipaleella kanttori on mukana koko matkan ajan ensimmäisestä kokoontumisesta leirille ja konfirmaatioon. Seurakunnassa toimii projektiluonteisesti nuorista koostuva lauluryhmä.

Musiikkia aikuisille

Aikuistyössä kirkkomusiikin näkyvin osa on kirkkokuoro, jonka tärkein tehtävä on avustaa seurakuntamme jumalanpalveluksissa. Kuoro kokoontuu seurakuntakodissa harjoitusten merkeissä joka torstai klo 18.30-20. Uudetkin laulajat ovat aina tervetulleita mukaan.

Tule musisoimaan!

Musiikkityö ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia laulajia ja soittajia. Tule mukaan, jos sinulla on vähänkin laulunlahjoja tai soittotaitoa. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin, niin löydät paikkasi seurakunnan musiikkitoiminnassa. Toivottavasti tulet mukaan laulamaan, soittamaan ja kuuntelemaan!

Täältä löydät konsertit

Seurakunnan soittimet