Liity kirkkoon

Kirkkoon liittyminen on aina liittymistä paikalliseen seurakuntaan.

Savitaipaleen seurakuntaan voit liittyä joko käymällä kirkkoherranvirastossa, Peltoinlahdentie 32 (avoinna ma, ti, ke ja to klo 9-13, pe suljettu)  tai täyttämällä sähköinen liittymislomake allaolevan "liitykirkkoon"-linkin sivustolla.

Hyvä tietää kirkkoon liittymisestä

• Kirkkoon liittyjällä tulee olla suomalainen henkilötunnus ja kotikunta Suomessa. Suomen kansalaisuus ei ole välttämätön.
  • Toista täysi-ikäistä henkilöä ei voi liittää kirkkoon hänen puolestaan tai tietämättään. Lomakkeen lähettäminen ei automaattisesti liitä ketään kirkkoon. Lomake käsitellään seurakunnassa ja tiedot tarkistetaan. Liittyjä saa myös yhteydenoton seurakunnasta.
  • Alle 18-vuotiaat voivat liittyä kirkkoon huoltajien suostumuksella. Lapset voi liittää kirkkoon täyttämällä sähköinen lomake heidän puolestaan ja täyttämällä myös huoltajien tiedot.
  • Kaste, rippikoulu ja konfirmaatio ovat oleellinen osa kirkkoon kuulumista. Voit lähettää kirkkoon liittymislomakkeen vaikka Sinua ei olisi kastettu tai konfirmoitu. Voit sopia myöhemmin seurakuntasi kanssa näiden suorittamisesta.

liitykirkkoon.fi