LAPSETJA PERHEET

"Pienet, suuret ihmiset, Taivaan Isä suojelet. Siunaa meitä kaikkia  kerhossa ja kotona."

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä.
Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa.
Toimintaamme sisältyy hartaushetkiä. leikkiä, musiikkia, pelailua, luovaa toimintaa, laulu- ja satutuokioita sekä tietysti eväshetki. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen.
Ohjelmaamme rytmittävät kirkkovuoden pyhät sekä muut lasta lähellä olevat aiheet.
Kerhot ovat maksuttomia.
Päiväkerhojen joululoma 10.12.-13.1. Toiminta jatkuu normaalin viikko-ohjelman mukaan viikolla 3.

PERHEKERHO

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka.
Ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen, lauluja ja leikkejä, askartelua yms. sekä tietysti eväshetki (lapsilla omat eväät) ja kahvittelu.
Perhekerho viettää joululomaa ja toiminta jatkuu ke 16.1.

MUU LAPSITYÖ
  • Savitaipaleen seurakunta onnittelee 1-3 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla ja 4-vuotiaiden kotona vierailee teologi vielä tänä vuonna. Taipaleen srk:n syntymäpäivä käytännöistä tulee tietoa piakkoin.
  • Seurakunnassa järjestetään perhejumalanpalveluksia ja tapahtumia, joista informoidaan lehdessä, kerholaisten koteihin jaettavilla kutsuilla sekä seurakunnan kotisivuilla.
  • Kesällä järjestetään kesäkerho- ja leiritoimintaa.
  • Seurakunnan työntekijä vierailee noin kerran kuussa kunnan varhaiskasvatuksen ryhmissä.

Lisätietoja lastenohjaajilta: Eija Mielikäinen, puh.040 840 2551, eija.mielikainenATevl.fi tai
Riitta Turunen puh. 040 760 1006 (vain kerhoaikoina), riitta.turunenATevl.fi

kesäperhonen Luontotaidetta