LAPSETJA PERHEET

"Pienet, suuret ihmiset, Taivaan Isä suojelet. Siunaa meitä kaikkia  kerhossa ja kotona."

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä.
Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa.
Toimintaamme sisältyy hartaushetkiä. leikkiä, musiikkia, pelailua, luovaa toimintaa, laulu- ja satutuokioita sekä tietysti eväshetki. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen.
Ohjelmaamme rytmittävät kirkkovuoden pyhät sekä muut lasta lähellä olevat aiheet.
Kerhot ovat maksuttomia.
Kerhotoiminta päättyy pe 25.5. Lapsityön kevätkirkko on su 27.5.
Kesäkerhoja pidetään ma 28. ja ti 29.5. sekä to 30.5. ja pe 1.6. klo 9-12 seurakuntakodin kerhotiloissa.
Heituinlahden kesäkerho ti 12. ja ke 13.6. klo 12-16 mahdollisesti esikoulun tiloissa.
Ensi syksyn kerhoihin otetaan tänä vuonna 3 v täyttäviä ja sitä vanhempia lapsia. Ilmoittautuminen tapahtuu ke 16.5. mennessä nettisivujen kautta, kerhossa jaettavilla lomakkeilla tai puh. 040 840 2551.

PERHEKERHO

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka.
Ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen, lauluja ja leikkejä, askartelua yms. sekä tietysti eväshetki (lapsilla omat eväät) ja kahvittelu.
Perhekerho jatkaa toimintaansa ke 6.6. asti.
Perheleiri Säkniemessä 15.-16.6. Ilmoittautuminen nettisivujen kautta.

MUU LAPSITYÖ
  • Savitaipaleen seurakunta onnittelee 1-3 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla ja 4-vuotiaiden kotona vierailee teologi.
  • Seurakunnassa järjestetään perhejumalanpalveluksia ja tapahtumia, joista informoidaan lehdessä, kerholaisten koteihin jaettavilla kutsuilla sekä seurakunnan kotisivuilla.
  • Kesällä järjestetään kesäkerho- ja leiritoimintaa.
  • Seurakunnan työntekijä vierailee noin kerran kuussa kunnan varhaiskasvatuksen ryhmissä.

Lisätietoja lastenohjaajilta: Eija Mielikäinen, puh.040 840 2551, eija.mielikainenATevl.fi tai
Riitta Turunen puh. 040 760 1006 (vain kerhoaikoina), riitta.turunenATevl.fi

kesäperhonen Luontotaidetta