LAPSETJA PERHEET

"Pienet, suuret ihmiset, Taivaan Isä suojelet. Siunaa meitä kaikkia  kerhossa ja kotona."

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä.
Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa.
Toimintaamme sisältyy hartaushetkiä. leikkiä, musiikkia, pelailua, luovaa toimintaa, laulu- ja satutuokioita sekä tietysti eväshetki. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen.
Ohjelmaamme rytmittävät kirkkovuoden pyhät sekä muut lasta lähellä olevat aiheet.
Kerhot ovat maksuttomia.
Heituinlahden päiväkerho on aloittanut toimintansa syyskuun alussa ja kirkonkylän kerhot starttaavat ma 25.9.

PERHEKERHO

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka.
Ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen, lauluja ja leikkejä, askartelua yms. sekä tietysti eväshetki (lapsilla omat eväät) ja kahvittelu.
Perhekerho aloittaa kerhokautensa ke 27.9. klo 10-12. seurakuntakodin kerhotiloissa.

MUU LAPSITYÖ
  • Savitaipaleen seurakunta onnittelee 1-3 vuotta täyttäviä seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla ja 4-vuotiaiden kotona vierailee teologi.
  • Seurakunnassa järjestetään perhejumalanpalveluksia ja tapahtumia, joista informoidaan lehdessä, kerholaisten koteihin jaettavilla kutsuilla sekä seurakunnan kotisivuilla.
  • Kesällä järjestetään kesäkerho- ja leiritoimintaa.
  • Seurakunnan työntekijä vierailee noin kerran kuussa kunnan varhaiskasvatuksen ryhmissä.

Lisätietoja lastenohjaajilta: Eija Mielikäinen, puh.040 840 2551,eija.mielikainen@evl.fi tai
Riitta Turunen puh. 040 760 1006 (vain kerhoaikoina), riitta.turunen@evl.fi

kesäperhonen Luontotaidetta