LÄHETYS

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Lähetyskäskyn mukaan evankeliumia viedään kaikkeen maailmaan.

Toiminnassa keskitymme lähetystyön ytimen esillä pitämiseen ja todeksi elämiseen, lähetystyön konkreettiseksi tekemiseen eri ikäryhmille niin, että yhä useampi seurakuntalainen sisäistää lähetystyön osaksi kristityn kutsumustaan ja löytää oman tehtävänsä.

TOIMINTAMUODOT

• Lähetyspiirit eri kylillä sekä lähetysiltoja kirkonkylässä talvikaudella
  • Lähetyskirpputori Kirppu ja puoti, Kirkkotie 3  (avoinna ma klo 10-17, pe klo 10-17, la klo 10-14)
    Otetaan vastaan puhdasta kirpputoritavaraa, jota myydään lähetystyön tukemiseksi. Tuotto menee kirkon virallisten lähetysjärjestöjen työhön. Yksi huoneista on varattu Puodille, jossa myydään uusia myyjäistuotteita sekä kirpparin "aarteita", vanhoja käsitöitä, posliinia, lasia yms. Uusissa tiloissa on myös mahdollisuus  ostosten lomassa tai muuten vaan seurustellessa juoda kuppi kahvia, josta vapaaehtoinen kahviraha.
  • Torstaitupa syys- ja talvikaudella torstaisin klo 12-15 kirkkoherranviraston alakerrassa
  • Postimerkkikeräys
    Käytettyjä, ehjiä postimerkkejä voi tuoda kirkkoherranvirastoon (voi jättää myös postiluukusta). Merkit tulisi leikata niin, että niiden ympärille jää noin 1 cm kuorta mukaan. Niitä ei pidä liottaa vedessä. Kortit ja ulkomaankuoret merkkeineen kerätään sellaisenaan (älä leikkaa) Merkit lähetetään Suomen Lähetysseuraan, jossa pidetään suuria postimerkkihuutokauppoja lähetystyön hyväksi.
  • Seurakunnan lähetystilin numero on OP 541500-46213. Pienetkin lahjoitukset otetaan kiitollisuudella vastaan
  • Esirukoukset
    Kaikki seurakuntalaiset voivat osallistua lähetystyöhön. Jos ei ole mahdollisuutta taloudelliseen tukemiseen tai käytännön työhön eri tapahtumissa, voi aina olla mukana esirukouksin. Lähetystyöntekijät tarvitsevat Jumalan siunausta ja varjelusta, johdatusta, kärsivällisyyttä, viisautta, terveyttä, sopeutumiskykyä, kielten ja kulttuurin oppimiskykyä… Jumala kuulee kaikki rukoukset.

NIMIKKOLÄHETIT JA -KOHTEET
Suomen Lähetysseuran kautta nimikkolähetteinä
Päivi ja Ilkka Repo
eteläisessä Afrikassa.

Vuosittainen
kannatustavoite
20 000 euroa

Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen kautta nimikkolähettinä
kristillisen työn tekijä
Etu-Aasiassa.

Vuosittainen kannatustavoite on 7000 euroa.

Lähetysyhdistys Kylväjän kautta nimikkolähetteinä

kristillisen työn tekijät
Kaukaasiassa.

Vuosittainen kannatustavoite on 8000 euroa

Lähetysyhdistys Kylväjän kautta nimikkolähetteinä

kristillisen työn tekijät
Itä-Afrikassa.

Vuosittainen kannatustavoite on 10000 euroa

Lähetysyhdistys Kylväjän kautta nimikkolähettinä
Aili Maria Manninen
Bangladeshissa

Jää eläkkeelle elokuussa 2017

Japanissa tuemme

internet-lähetystyötä

Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Vuosittainen kannatustavoite on 3000 euroa.

Nimikkokohteena on myös

Pipliaseuran Raamattutyö Lähi-idässä

Vuosittainen kannatustavoite on 2500 euroa.

Savitaipaleen seurakunnan vuotuinen kannatustavoite on yhteensä
52 500 euroa.

Kirpputorin tuotto on ollut n.22000 euroa. Loput rahat ovat kertyneet lähetyspiirien kahvirahoista, myyjäisistä, Torstaituvasta, kirkkokahvituksista ja erilaisista tempauksista.

Seurakunnan talousarviomääräraha on
15000 euroa.