KONSERTIT JA MUSIIKKITILAISUUDET

Laadukas ja monipuolinen konserttitarjonta on yksi osa seurakuntamme musiikkitoimintaa. Järjestämme vuoden aikana useita konsertteja, yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä kesällä kesäkonserttien sarjan.

Kesäkonsertit Savitaipaleen kirkossa

Su 15.7. klo 18 Laulumusiikin konsertti 'Yön lintu': Ida Wallén, mezzosopraano, Taru Ritavesi, piano. Sibelius, Strauss, Wagner, Pylkkänen. Liput 15€.

* * *

To 19.7. klo 19 "Tunsin kuin suvi tuoksui" - suomalaisia runoja ja yksinlauluja: Tuula Heiskanen, Leena Hurskainen, Leila Kannelniemi, Ritva Kontunen, Ritva Suutari, Tommi Uimonen ja Aino Juntunen esiintyvät. Vapaa pääsy.

* * *

To 26.7. klo 19 Sello soi Bachia heinäkuun illassa. Lahtelainen sellisti ja laulaja Seeli Toivio esiintyy Savitaipaleen kirkossa. Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan mm. J. S. Bachin kauniita sellosarjoja sekä myöskin improvisaatioita. Konsertissa on myynnissä mm. Toivion vastikään julkaisema tuplalevy, jolla on kaikki Bachin 6 sellosarjaa. Tunnelmallisessa heinäkuisessa selloillassa Toivio myös kertoo mm. yli 200-vuotiaasta sellostaan sekä Bach-projektistaan. Toivio on musiikin tohtori, sellisti ja laulaja, joka on esiintynyt paljon kotimaassa sekä ulkomailla mm. Japanissa ja USA:ssa, jossa esim. New Yorkin Carnegie Hallissa kahdesti.
Tervetuloa kuulemaan musiikkia sellolla! Myynnissä Toivion cd-levyjä, mm. uutuustuplalevy J. S. Bach: kaikki 6 sellosarjaa. Ohjelmamaksu (10 €) käteisellä, vapaa pääsy! Kortit käyvät käteisen ohella levyostoissa.

* * *

To 2.8. klo 18 Kertomuksia kitaralla: Santeri Rautiainen. Kitaristi Santeri Rautiainen esittää konsertissaan teoksia, joissa puhuttelevat englantilainen melankolia, 1900- luvun hektisyys ja barokin julistava hengellisyys. Moniääninen kitara heijastaa kertomansa ajattomasti. Martin, J.S. Bach, Dowland, Britten. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

* * *

Ke 22.8. klo 18 Voi mikä riemu! - Naruset ja Kai-Jussi Jankeri Savitaipaleen kirkossa. Lauluja 10 vuoden varrelta.

* * *

Su 23.9. klo 15 Mauno Kuusisto "Kertokaa se hänelle" -juhlakonsertti. Tenorissimo: tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen, Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kannel, Iida Sinivalo, sello. Maksullinen.