Kirkkovaltuusto päätti lakkauttaa lapsi- ja nuorisotyön johtokunnan, aikuis- ja musiikkityön johtokunnan, lähetystyön johtokunnan sekä diakoniatyön johtokunnan johtosäännöt ja antoi kirkkoneuvoston tehtäväksi koota haluamallaan tavalla työalojen tukiryhmät.

TYÖALOJEN TUKIRYHMÄT 2015-2018

Aikuistyön tukiryhmä: Kerttu Matikka, Urho Kärmeniemi, Markku Kyllönen, Erja Puonti ja Leena Saikkonen. Kirkkoneuvoston edustaja on Erja Ässämäki.

Diakoniatyön tukiryhmä: Johanna Ahopalo, Erja Ruohio, Katja Nevalainen ja Aleksi Tiainen. Kirkkoneuvoston edustaja on Antti Nuppola.

Lapsi- ja perhetyön tukiryhmä: Marika Saira, Ulla Jokela, Heikki Tiainen, Ilkka Tohmo ja Hanna Parkkima. Kirkkoneuvoston edustajana on Maria Karhula.

Lähetystyön tukiryhmä: Eira Vainikka, Anni Kyllönen, Aila Rautio, Lilja Toura, Riitta Siltanen ja Teuvo Mäkelä. Kirkkoneuvoston edustajana on Lea Mäkelä.

Musiikkityön tukiryhmä: Paavo Kallio, Kaarina Lindqvist, Heikki Hytti ja Satu Suutari. Kirkkoneuvoston edustajana on Sari Keränen.

Nuorisotyön tukiryhmä: Merja Paatos, Silja Vainikka, Anne Koskinen, Cornelia Erdmann ja Kari Muhonen. Kirkkoneuvoston edustajana on Sami Tapanainen.